Fiyat: 7000
Ürün Kodu: 1622
Kategoriler: Tente Modelleri ve Pergola Tente Fiyatları

Gelişen ve dönüşen dünya, üretimi gerçekleştirilen pek çok ürünün de gelişmesine olanak sağlıyor. Kasetli tente ise tente modelleri arasında en gelişmiş özelliğe sahip olması ile dikkat çekiyor. Tente temelde olumsuz hava şartlarına ve güneşe karşı koruyucu görev üstleniyor. Fakat bu görevi gerçekleştiren farklı pek çok tente çeşidi bulunuyor. Dış cephe dekorasyonlarında son dönemlerde en çok tercih edilen ve kullanım rahatlığı gibi pek çok avantajlar sunan kasetli tente, modern görünüm sergilemek adına ideal bir tercih oluyor.

 Kasetli Tente Nedir?

Kasetli Tente Nedir” sorusuna cevap arayan pek çok müşteri bulunuyor. Her ne kadar tente kullanımının amacı aynı olsa dahi modellerdeki farklılıklar, avantajlar, fiyatlar gibi pek çok unsur tercih yaparken dikkat edilen detaylardan oluyor. Kasetli tente açılıp kapanabilir özelliğinin yanı sıra uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor. Ayrıca kapandığında kumaş ile mekanizma tamamen içinde kalıyor ve görüntü kirliliği oluşturmuyor. Farklı renk ve desen seçeneklerinin yanı sıra istenilen alanın genişliğine uygun olacak şekilde de üretimi sağlanabiliyor. Bu sayede her alanda rahatlıkla kullanılabiliyor.

 Kasetli Tente Özellikleri Nelerdir?

Kasetli tente seçimi yaparken özellikleri en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Zira ürünün özelliklerini bilmeden tercih edilmesi, yanlış tercihleri beraberinde getirmektedir. Son dönemlerin en çok beğenisini toplayan kasetli tente modern görünümünün yanı sıra işlevselliği ile de ön plana çıkmaktadır. Kasetli Tente modellerinin öne çıkan özellikleri

  • Kompakt tasarımı ile şık görünüme sahiptir.
  • Her alana uygun ölçülerde yapılabilir, ölçü konusunda sıkıntı yaşanmaz.
  • Kaset sistemi sayesinde kumaş ve mekanizmayı koruyabilen özelliğe sahiptir.
  • Dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.
  • Bağlantıda kullanılan cıvata ve pimler paslanmaz özelliğe sahiptir bu sayede olumsuz hava şartlarından etkilenmez.
  • Renk ve desen seçenekleri sayesinde kullanacağınız alanın dekorasyonuna uygun ürünü bulma imkanınız vardır.
  • Kolay kuruluma sahiptir.
  • Kullanılan kumaşı kendi kendini temizleyebilir özelliğe sahiptir.
  • Aşınmalara karşı dayanıklıdır, bu sayede ise estetik görünümü kolay bir şekilde kaybetmez.
  • İleri doğru açılım ölçüleri kullanılacak mekana uygun olarak hazırlanır.
  • Dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir.

Kasetli Tente Yapımında Kullanılan Malzemeler Nelerdir?

 Kasetli tente yapımında kullanılan malzemeler arasında en belirgin olanları kaset mekanizmaları ile kumaşlardır. Bunun yanı sıra alüminyum plakalar ve paletler ile desteklenen bir yapıya sahiptir. Paslanmaz malzemeler kullanılması nedeni ile yağmurlu hava şartlarından etkilenmez ve uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Özellikle akrilik kumaşlardan elde edilir. Müşterinin isteği doğrultusunda kumaşlar yerli ya da ithal olabilmektedir.

 Kasetli Tente Fiyatları

Kasetli tente fiyatları uzun ömürlü kullanım imkanı sunması nedeni ile tamamen bütçe dostudur. Fakat tek bir fiyat belirtmek mümkün olmamaktadır. Kumaşın deseni, tasarımı, kullanılacak olan alanın genişliği, tenteyi yapacak olan firmanın niteliği fiyatları etkileyen unsurlar arasında yer almaktadır.

Ürün Kataloğu Mevcut Değildir

WhatsApp