Fiyat: 3500
Ürün Kodu: 1621
Kategoriler: Tente Modelleri ve Pergola Tente Fiyatları

Tente kullanımı uzun yıllardır tercih edilmektedir. Kişi ve kurumların kulanmış oldukları alanı daha gösterişli gösterirken olumsuz havalardan da korumak için tercih edilmektedir. Körüklü tente en çok tercih edilen tente modellerinin ilk sıralarında yer alıyor. Bu tente modelleri evlerin bahçelerinde, kapı girişlerinde, işletmelerin girişlerinde tercih edilebiliyor. Özellikle yağışlı havalarda koruyucu görev üstleniyor. Fakat tentelerin aynı zamanda estetik görevi de bulunuyor. Bu durum ise tasarım ve renk farklılıklarını beraberinde getiriyor.

 Körüklü Tente Modelleri

Körüklü tente modelleri kullanım alanına özel tasarlanması sebebi ile farklılıklar gösterebiliyor. Bu sayede bireyler kendi zevklerine uyum sağlayan ürünü seçme imkanına sahip oluyor. Körüklü tente kullanım alanlarında balkon sıklıkla öne çıkıyor. Zira bireylerin her biri balkonunda cam tercih etmiyor. Özellikle yaz günlerinde balkonlar aşırı güneş alıyorsa buralarda oturmak bir hayli zor olabiliyor. Körüklü tente modelleri yaz veya kış ayları fark etmeksizin balkonda oturabilme imkanı sunduğu gibi eşyalarınızın olumsuz havalardan korunmasına da vesile oluyor.

 Körüklü Tente Özellikleri

 Kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan körüklü tenteler kullanılacak alana uygun tasarlanabiliyor. Bu dış alanların da kullanabilirliğini artırmaya yardımcı olur. Tüm bunların yanı sıra;

  • Montaj ve demontaj işlemleri oldukça basittir.
  • İstenilen boyutlarda üretilmesi, kapsayacağı alanı dilediğiniz kadar geniş tutabilme imkanı sunmaktadır.
  • Sessiz çalışma düzeneğine sahiptir.
  • Görüş alanınızı korumaya yönelik üretilir.
  • İstenilen ölçüde açılıp kapanma özelliğine sahiptir.
  • Eskime ve buna benzer sorunlar ile karşılaşıldığında sorunun meydana geldiği kumaş veya mekanik aksam kolaylıkla değiştirilebilir özelliğe sahiptir. Bu sebeple de fazla paralar harcamadan ürünü ilk günkü gibi kullanabilirsiniz.

 Körüklü Tente Kullanım Alanları Nelerdir?

Körüklü tente kullanım alanı en fazla olan tente modellerindendir. Zira istenilen genişlikte ve boyutlarda üretilebilir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda açılıp kapanabilir özelliği kişinin kendi isteğine bağlı olacak şekildedir. Körüklü tente;

  • Bahçe dekorasyonlarında istenilen alanın üst kısmını kapalı hale getirmek amacıyla,
  • Otel, market, manav gibi işletme girişlerinde,
  • Evlerin dış kapısının giriş bölümünde,
  • Villalarda,
  • Kafe ve restoran tarzı yerlerin açık alanlarında,
  • Balkonlarda rahatlıkla tercih edilebilir.

Körüklü Tente Malzemeleri

Körüklü tente modelleri yapımında kullanılmakta olan kumaşlar akrilik özelliğe sahip olmakla birlikte yerli veya ithal olabilmektedir. Bu tente modellerinde farklı desenlerden oluşan kumaşlar söz konusu olduğu gibi tek renk seçenekleri de bulunmaktadır. Ayrıca kumaşlar güneşe ve yağışa dayanıklı olarak seçilmekte çelik veya alüminyum profiller ile desteklenmektedir.

 Körüklü Tente Fiyatları

Körüklü tente fiyatları pek çok etken göz önünde bulundurularak belirlenmektedir. Zira her alana göre farklı tasarımlar söz konusu olabilmektedir. Kullanılan kumaşın kalitesi, profilin çelik ya da alüminyum olması, alan genişliği fiyat açısından önemli unsurlar olmaktadır. Ayrıca üretici firmanın niteliği de körüklü tente fiyatları üzerinde büyük rol oynamaktadır.

Ürün Kataloğu Mevcut Değildir

WhatsApp